Περιποιημένος άνδρας – τι κρέμες πρέπει να χρησιμοποιούν οι άνδρες;

Μέχρι πρόσφατα, υπήρχε η άποψη ότι οι άνδρες με την πάροδο του χρόνου γίνονται πιο ελκυστικοί. Καλλυντικά για τους άνδρες ήταν ταμπού και οι συζητήσεις γι ‘αυτά δεν θεωρούνταν ανδρικά. Ευτυχώς, αυτό έχει αλλάξει. Σκοτεινές συσκευασίες, επειδή αυτό χαρακτηρίζει τα ανδρικά καλλυντικά, παίρνουν περισσότερο χώρο στα ράφια του μπάνιου. Όλο και περισσότεροι άνδρες ενδιαφέρονται για το δέρμα τους και χρησιμοποιούν κρέμες – δικές τους, και όχι αυτές των σύζυγών τους.perle bleue senso duo

Ρυτίδες στους άνδρες

Το δέρμα των ανδρών είναι πιο σφιχτό και πιο ελαστικό από το δέρμα των γυναικών. Όταν μετά τα τριάντα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητα, αυτό γίνεται γρήγορα. Οι ρυτίδες που εμφανίζονται αμέσως γίνονται αρκετά βαθιές και πολύ δύσκολα τις κρύβουμε. Το δέρμα γίνεται εμφανώς πιο λεπτό, ξηρό και λιγότερο ελαστικό.

Η σωστή επιλογή

Τα παρασκευάσματα για τους άνδρες διαφέρουν κυρίως με τη σύνθεση και τη συνέπεια. Πρέπει να είναι ελαφρύτερες, για να απορροφούνται καλύτερα και πιο γρήγορα. Στην σύνθεση τους πρέπει να βρίσκεται κυρίως η ρετινόλη, το φολικό οξύ, το συνένζυμο Q10, καθώς και διάφορες βιταμίνες και μέταλλα. Καλό θα είναι επίσης το υαλουρονικό οξύ.

Δύσκολη συστηματική

Καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε την κρέμα δύο φορές την ημέρα: το πρωί και το βράδυ, και για πολλούς άνδρες αυτό είναι πραγματική πρόκληση. Την κρέμα την χρησιμοποιούν συνήθως όταν το δέρμα είναι ερεθισμένο ή ξηρό. Ωστόσο, ακόμη και το καλύτερο προϊόν δεν θα έχει αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται μόνο περιστασιακά. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής χρήσης της κρέμας. Το δέρμα μετά τη διακοπή της χρήσης του καλλυντικού επιστρέφει γρήγορα στην αρχική του κατάσταση, και μπορεί ακόμη και να δείχνει χειρότερα. Αξίζει τότε να συνηθίσουμε αυτή την τελετουργική φροντίδα.

Zapisz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s