Πάντα έτοιμοι για μια selfie

Ονειρεύεσαι για την απαλή επιδερμίδα, αλλά μέχρι στιγμής τέτοιο αποτέλεσμα σου δίνει μόνο μια εφαρμογή για ρετουσάρισμα φωτογραφιών; Δοκίμασε την επαγγελματική υποστήριξη και απαλλάξου από σπυράκια, ατέλειες και λάμψη της επιδερμίδας.perle bleue senso duo

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το πρώτο βήμα για μια τέλεια επιδερμίδα είναι ο κατάλληλος καθαρισμός. Μετά από όλη την ημέρα πρέπει να αφαιρέσουμε όλες τυχόν ακαθαρσίες, υπολείμματα του μακιγιάζ και υπερβολική λιπαρότητα. Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλλαγείς από τα βακτήρια που μπλοκάρουν τους πόρους και οδηγούν σε σχηματισμό των φαγέσωρων. Χρησιμοποιήσε για αυτό τον σκοπό τρία προϊόντα: πρώτον, καθάρισε το δέρμα με απαλό λοσιόν αφαίρεσης μακιγιάζ, στη συνέχεια, πλύνε το πρόσωπο με ένα τζελ. Στο τέλος, χρησιμοποιήσε στη μύτη έμπλαστρα καθαρισμού, τα οποία απασφαλίζουν άμεσα τους πόρους.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Απολέπισε την επιδερμίδα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτό τον σκοπό το καλλυντικό πολλαπλών χρήσεων 3 σε 1 – τζελ για πλύσιμο προσώπου, προϊόν απολέπισης και μάσκα. Αυτό το καλλυντικό θα παρέχει στο δέρμα μία φυσική, βαθύ απολέπιση, και θα έχει επίσης την αντιβακτηριακή δράση. Θα απορροφήσει ακαθαρσίες, θα στενώσει και θα καθαρίζει τους πόρους. Θα μειώσει επίσης την παραγωγή σμήγματος, θα αναζωογονήσει το δέρμα και θα φέρει την χαλάρωση της.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με ματ αποτέλεσμα μειώνει την υπερβολική λάμψη προσώπου, αποτρέποντας ταυτόχρονα την ξήρανση του. Η κρέμα θα αποκαταστήσει την ισορροπία του δέρματος, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο των περαιτέρω ατελειών. Επιπλέον, θα αποκαταστήσει την ομαλότητα του, θα ενυδατώσει και θα καθαρίσει την επιδερμίδα, καθώς και θα απαλύνει ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s