Περιποίηση σώματος – ευχαρίστηση ή υποχρέωση;

Οι γυναίκες ενδιαφέρονται για το δέρμα; Ναι ! Αντλούν ευχαρίστηση από αυτό; Όχι απαραίτητα! Οι σύγχρονες γυναίκες είναι βιαστικές και πολυάσχολες , συνδυάζουν την καριέρα και την οικογενειακή ζωή, συχνά εις βάρος του δικού τους ελεύθερου χρόνου. Επομένως, δεν είναι πάντα σε θέση να χαλαρώσουν σωστά.

Η περιποίηση του σώματος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και τη σταθερότητα, και με ένα κατάλληλο καλλυντικό ενυδάτωσης το κάνει να φαίνεται πιο συμπαγές , ευέλικτο και εύπλαστο. Για να γίνει το τελετουργικό πιο διασκεδαστικό, ίσως να θέλεις να συνδυάσεις την αγαπημένη σου λοσιόν με φρέσκο και αισθησιακό άρωμα στο οποία μπορείς να αισθανθείς τις χορδές των σανταλόξυλου , πατσουλί και μόσχου.

Μια καλή λύση είναι επίσης το απαλό μασάζ με το ξηρό, έλαιο σατέν. Η περιεχόμενη σε αυτό δύναμη των θρεπτικών συστατικών βελτιώνει άμεσα την υφή του δέρματος, αποκαθιστά την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Και επιπλέον θα το καταστήσει εξαιρετικά απαλό στην αφή. Και θα αισθανθείς πιο χαλαρή από ποτέ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s