Υποσχόμενο άρωμα Orchid Soleil του Tom Ford

Πρέπει να ομολογήσω, ότι την επόμενη φθινοπωρινή – χχειμωνιάτικη σεζόν είναι πολλά υποσχόμενη, ιδιαίτερα όσον αφορά τα αρώματα. Το σήμα κατατεθέν του φετινού φθινοπώρου είναι το ροζ πιπέρι, τα άνθη της πορτοκαλιάς, της τουμπερόζας και του γιασεμιού. Αυτό το εκρηκτικό μείγμα θα εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο επι μακρόν αναμενόμενο από μένα άρωμα Orchid Soleil του Tom Ford. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα αρώματα, τα οποία αξίζει να προσέξουμε.

Υποσχόμενο άρωμα είναι επίσης το Cashmere Aura από την Donna Karan. Ο πρόδορμος αυτών των αρωμάτων – το Black Cashmere – σταμάτησε να παράγεται πριν μερικά χρόνια. Για όλους όσους νοσταλγούν αυτό το άρωμα έχω καλά νέα. Το Cashmere Aura έχει πολλές ομοιότητες με τον εξαιρετικό προκάατοχο του.

  • Orchid Soleil Tom Ford – μυρωδιές: ροζ πιπέρι, νεράτζι, κυπαρίσσι, τουμπερόζα, κόκκινος κρίνος, ορχιδέα, κρέμα καστανιάς, βανίλια, πατσουλί.
  • Cashmere Aura Donna Karan – μυρωδιές: έλαιο πορτοκαλιάς, φύλλα φραγκοστάφυλου, ακακία, ylang-ylang, μόσχος, νότες ξύλου και βανίλια.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s