Τι λέει για σένα το αγαπημένο χρώμα κραγιόν;

Με βάση το χρώμα του κραγιόν , οι ψυχολόγοι μπορούν να καθορίσουν τον τύπο της προσωπικότητας της ιδιοκτήτριας του. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν το δικό τους αγαπημένο χρώμα κραγιόν. Δες τι λέει για σένα.

Κόκκινο και βαθύ μωβnatalie portman

Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, δυναμική και βέβαια για την αξία σου. Δε φοβάσαι, όταν όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σου και έχεις εξαιρετική αίσθηση του στιλ.

Πορτοκαλί και κοραλίorange lipstick

Είσαι γυναίκα η οποία βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Σου αρέσει να ντύνεσαι κλασικά, αλλά καμιά φορά προσθέτεις στο στιλ λίγη υπερβολή. Λατρεύεις τους πειραματισμούς, μονολότι μερικές φορές είσαι λίγο ιδιότροπη.

Τριανταφυλλί και φουξdior

Εχεις κατανόηση και ταυτόχρονα είσαι φιλόδοξη, όταν ωστόσο το διακύβευμα είναι μεγάλο, προτιμάς να λαμβάνεις ασφαλείς αποφάσεις.

Καφετίkylie jenner

Είσαι ασυνήθιστα δυνατό άτομο – αξιόπιστη και πάντα συγκεντρωμένη σε συγκεκριμένο στόχο. Έχεις ρομαντική ψυχή, η οποία αρέσκεται με νοσταλγία να επιστρέφει στο παρελθόν.

Γυμνόmaybelline

Μερικοί νομίζουν, ότι είσαι ντροπαλή, αλλα δε σε ξέρουν καλά. Στην πραγματικότητα είσαι ήρεμη και φιλική, και εάν κάποιος από τους γνωστούς σου έχει πρόβλημα, τον βοηθάς πάντα με προθυμία.

Zapisz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s