Η δύναμη των πολύτιμων ελαίων – χρησιμοποιήστε τα για χάρη της ομορφιάς σας

Αιθέρια έλαια συνιστούνται για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή η ευεργετική τους επίδραση στο δέρμα είναι πραγματικά εξαιρετική. Έχουν ευρεία χρήση – θα πειστείτε και εσείς.

Έλαιο μακαντάμιαsenso duo

Προέρχεται από τα δέντρα μακαντάμια που αναπτύσσονται στην Αυστραλία και την Ινδονησία. Τα ώριμα δέντρα φτάνουν πάνω από 20 μέτρα σε ύψος και καρποφορούν για πάνω από 100 χρόνια. Το έλαιο μακαντάμια εντατικά ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα, είναι κατάλληλο όχι μόνο για την καταπολέμηση των ρυτίδων, αλλά και για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και των ραγάδων. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, ενυδατώνει και αναζωογονεί το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β και Ε.

senso duoΈλαιο σταφυλιού

Παρασκευάζετε με ψυχρή έκθλιψη από κουκούτσια σταφυλιού. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, στηρίζει στον αγώνα ενάντια στη γήρανση και χαλάρωση του δέρματος. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, φωσφολιπίδια και λινολενικό οξύ, ενυδατώνει το δέρμα, κάνοντάς το λείο, ελαστικό, αφαιρώντας τις τυχόν αλλαγές, ουλές και ερεθισμούς. Δημοφιλής επίσης στην κουζίνα, στις σαλάτες.

senso duoΣιτέλαιο

Περιέχει λιπαρά οξέα, βιταμίνες και λεκιθίνη. Έχει λιπαρή συνοχή, η οποία συνιστάται για την ανάπλαση του έντονα ξηραμένου δέρματος, είτε με βαθιές ρυτίδες. Έντονα ενυδατώνει και αναζωογονεί, είναι κατάλληλο και στην αγωγή κατά της ξηρότητας και το σπάσιμο της τρίχας. Παρόμοια δράση έχει επίσης έλαιο βρώμης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s