Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα αρώματα;

Ξέρετε πώς να βάζετε άρωμα, ώστε να επωφεληθείτε από την πλήρη δύναμη της όσφρησης; Δεν αρκεί ο απλός ψεκασμός. Σας παρουσιάζω μερικά μυστικά, για να μυρίζετε όμορφα, για περισσότερο διάστημα και να νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση.

senso duoΌμορφο άρωμα προσθέτει ενέργεια, αυτοπεποίθηση, σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη από ό, τι συνήθως. Η χρήση του αρώματος είναι τέχνη. Δεν πρέπει να υπερβαίνεται, γιατί θα καταστρέψετε το αποτέλεσμα. Η παρά πολύ έντονη μυρωδιά είναι ενοχλητική. Και αυτό δεν το θέλουμε! Ώστε, ο πρώτος κανόνας είναι: με μέτρο!

Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό άρωμα το πρωί, και άλλο για βραδινή έξοδο, καλύτερα να πάρετε ένα ντους. Μην αναμιγνύετε διαφορετικές μυρωδιές. Βεβαιωθείτε ότι δεν αναμιγνύετε το άρωμα με το αποσμητικό. Στην ιδανική περίπτωση, χρησιμοποιήστε το άοσμο αποσμητικό ή την ίδια γραμμή με το eau de toilette ή το άρωμα. Ενισχύστε το άρωμα με την αρωματισμένη λοσιόν. Χάρη σε αυτό, θα κρατηθεί πολύ περισσότερο, ενώ το δέρμα σας θα αποκτήσει πρόσθετη ενυδάτωση και θα παρουσιάζεται άψογα.senso duo

Ψεκαστείτε σε αυτά τα μέρη, που σας αρέσει να σας φιλούν! Κατ ‘αρχάς, ψεκάστε λίγο στον αέρα και μπείτε στο νέφος. Ψεκάστε το εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα αυτιά, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αυτές είναι οι πιο ερωτογενής ζώνες που τροφοδοτούνται καλύτερα από το αίμα, και ως εκ τούτου, το άρωμα μυρίζει πιο έντονα και ταυτίζετε με σας. Ωστόσο, μη τρίβετε τις σταγόνες, αφήστε να απορροφηθούν  από το δέρμα. Χρησιμοποιήστε το άρωμα κατευθείαν στο δέρμα, προτού φορέσετε τα ρούχα. Σε μερικά υφάσματα, ειδικά στο μετάξι, το άρωμα αφήνει δύσκολους λεκέδες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s