Τι τύπος μαμάς είναι η μητέρα σου; Και τι είσαι εσύ;

Trendsetter, Εικόνα της Θηλυκότητας, Επιχειρηματίας ή Βασίλισσα του Σπιτιού; Προσέξτε αυτούς τους τύπος και επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τη μητέρα σας. Με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα μαντέψετε το γούστο της και θα το ευχαριστηθεί ιδιαίτερα! Ή ίσως να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας; Επίσης είστε μαμά και σας αξίζει!

Μαμά η Trendsettersenso duo

Λατρεύει τα ψώνια και ανυπόμονα ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις. Γνωρίζει από τεχνολογία και πρόθυμα επωφελείται από τις πρακτικές εφαρμογές. Παρακολουθεί τα νέα στα καλλυντικά και στην μόδα, δεν τις ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Της αρέσει να λάμπει και να είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων. Αισθάνεται καταπληκτικά με αυτό, και ακόμα καλύτερα όταν οι άλλοι εμπνέονται από αυτήν, δηλαδή αν οι κόρες της ή φίλες τους προσπαθούν να την μιμηθούν!

Σίγουρα θα ευχαριστηθεί με κάτι που βασιλεύει στις πασαρέλες και προσελκύει την προσοχή των άλλων. Παρουσιάζω μερικές προτάσεις για τη μαμά Trendsetter: σούπερ μοντέρνα τσάντα σε νέον χρώματα, ethnic βραχιόλι, κρεμαστό με ζώδιο ή αρωματικό λοσιόν σώματος.

Μαμά η Εικόνα της Θηλυκότηταςhttp://chicagopolicyreview.org/wp-content/uploads/2016/02/teenage-mother-2.11-CPR.jpg

Αγαπά να τονίζει την ομορφιά της, για να αποπλανεί με την μυρωδιά και την λάμψη της. Αισθάνεται υπέροχα με τα αιθέρια φορέματα, απαλά χρώματα και με το γοητευτικό χαμόγελο της. Προσελκύει την προσοχή των άλλων, οι οποίοι την αποκαλούν ως εικόνα της θηλυκότητας, γιατί η κάθε της χειρονομία αποπλανεί τους γύρω της. Ψάξτε για δώρα που θα προσθέσουν έμφαση στην φυσική της γοητεία.

Προτάσεις για την Μητέρα Εικόνα της Θηλυκότητας: ασημένιο ρολόι, Κασμίρ σάλι, γυαλιά ηλίου, το αγαπημένο άρωμα.

Μαμά η Επιχειρηματίαςo-BUSINESSWOMAN-MOTHER-facebook

Την καθημερινότητα της αφιερώνει στην οικογένεια, αλλά και στην επαγγελματική καριέρα. Πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπά την συνεχή πρόκληση. Έχει μεγάλη επιτυχία και είναι κατάλληλη για θέση του leader. Το πρόγραμμα της είναι πάντα γεμάτο και όλα τα ραντεβού κανονίζει πολύ νωρίτερα. Σίγουρα θα ευχαριστηθεί με κάτι χρήσιμο για την δουλειά, αλλά και με κάτι που θα χαλαρώσει μετά από αυτήν.

Προτάσεις για την Μαμά Επιχειρηματία: άνετη και ευρύχωρη τσάντα, κομψό ρολόι, κινητός τηλεφωνικός φορτιστής, φλιτζάνι και τσαγιέρα, καλλυντικά για σπιτικό spa.

Μαμά η Βασίλισσα του Σπιτιούhttp://www.paradisi.de/images_themen/1/1919_0.jpg

Το σπίτι είναι το βασίλειό της! Αγαπά να μαγειρεύει, να διακοσμεί, να δέχεται επισκέπτες, να αναδιαμορφώνει και να στολίζει. Έχει πάντα έτοιμη την λύση και είναι πάντα εκεί, όταν την χρειαζόμαστε. Χρήσιμα εδώ είναι τα πρακτικά δώρα, αλλά και κάτι ιδιαιτέρο γι ‘αυτήν, για να μπορέσει να χαλαρώσει και να ανανεωθεί σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται τίποτα το σπουδαίο: κάποιο υπέροχο άρωμα, την αγαπημένη της μουσική ή τον καφέ στην αγαπημένη της κούπα.

Προτάσεις για την Μαμά Βασίλισσα του Σπιτιού: κασετίνα κοσμημάτων, εξατομικευμένη κούπα, αρωματικό κερί, παντόφλες μπαλαρίνες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s