Πώς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με σπιτικούς μεθόδους;

Η κυτταρίτιδα είναι εφιάλτης πολλών γυναικών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με την τέλεια σιλουέτα. Για να απαλλαγούμε από αυτήν, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για δαπανηρές θεραπείες ομορφιάς. Σας παρουσιάζω μερικούς αποτελεσματικού μεθόδους.

Peeling από καφέsenso duo

Η καφεΐνη διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, διεγείρει την κατανομή των λιποκυττάρων, αυξάνει την ενέργεια και επιβραδύνει τη γήρανση του σώματος, λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ταχεία μείωση της κυτταρίτιδας. Αρκεί να αναμείξετε μισό φλιτζάνι του καφέ, με 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη και μερικές κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας για να γίνει ένα πηχτό μείγμα. Κάντε μάζας με το scrub με κυκλικές κινήσεις, και μετά από λίγα λεπτά, ξεπλύνετε με παγωμένο νερό.

Στεγνό βούρτσισμαsenso duo

Για την κυτταρίτιδα το καλύτερο είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ με κοφτερή βούρτσα (κατάλληλη για το σώμα), δηλ. στεγνό βούρτσισμα. Η θεραπεία αυτή διεγείρει την κυκλοφορία και οξυγονώνει τον οργανισμό, ένα τα αποτελέσματά είναι ήδη ορατά μετά από μια εβδομάδα από την τακτική χρήση. Η κυτταρίτιδα αρχίζει να μειώνεται, και το δέρμα γίνεται τεντωμένο και τονωμένο. Αρκεί κάθε μέρα πριν το μπάνιο σας, να αφιερώσετε μερικά λεπτά για κυκλικό μασάζ, και από πάνω προς τα κάτω, με ιδιαίτερη έμφαση στους μηρούς, τους γλουτούς και την κοιλιά.

Κρύα ντουςsenso duo

Κρύο ντους αναστέλλει την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας και επηρεάζει τη μείωση της. Μετά από ένα τέτοιο μπάνιο, το δέρμα είναι έτοιμο για περαιτέρω θεραπείες – τρίψιμο, μασάζ και αντικυτταριτιδικές κρέμες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s