Καλλωπιστική επίδραση του καφέ

Αν και ο καφές είναι γνωστός για τις αρνητικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό (ξεπλένει το νερό, αυξάνει την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη), δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ευεργετική επίδραση για την ομορφιά μας.

Τι μπορεί να καταφέρει ο καφές;

senso duo

Εξαλείφει τα πρησμένα μάτια – κατακάθια του καφέ αποτελεσματικά απομνακρίνουν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Απλά τοποθέτηση τα στην επιφάνεια των βλεφάρων και άφησε για λίγα λεπτά.
Καταπολεμά την κυτταρίτιδα – πίλινγκ από καφέ μειώνει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, απολεπίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Σκουραίνει τα μαλλιά – μάσκα από 2-3 κουταλιές καφέ ανανεώνει το χρώμα και  επεκτείνει τη λάμψη των μαλλιών μετά τη βαφή (αυτό ισχύει μόνο για μαύρα και καστανά μαλλιά).
Φωτίζει την επιδερμίδα – η μάσκα καφέ προσφέρει λαμπερή επιδερμίδα, μειώνει επίσης τον αποχρωματισμό. Απλά ανακάτεψε δύο κουταλιές της σούπας γιαούρτι με ένα κουταλάκι αλεσμένο καφέ και τοποθέτηση σε καθαρό πρόσωπο για περίπου 15 λεπτά.
Απολεπίζει το δέρμα – κατακάθια του καφέ απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στο τριχωτό της κεφαλής (βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας).

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

2 comments

  1. έχω διαβάσει ότι και το Vivese Senso Duo Oil περιέχει καφεΐνη. και από ότι διάβασα στο ίντερνετ έχει θετική επίδραση και στα θυλάκια της τρίχας!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s