Φροντίδα προσώπου χωρίς χρήση νερού

Ίσως να πιστεύεις ότι το πλύσιμο του προσώπου χωρίς νερό να ακούγεται γελοίο; Λοιπόν, κι εγώ έτσι νόμιζα, μέχρι που γνώρισα και δοκίμασαaytoys τους τρεις τρόπους:

1. Υγρό καθαρισμού προσώπου: micellar

Φροντίδα προσώπου χωρίς χρήση νερού
Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του δέρματος. Τα μικκύλια που περιέχονται στο υγρό είναι μικροσκοπικά σωματίδια που αποτελούνται από τα λιπίδια (λίπη). Αυτό τους κάνει να είναι σε θέση να απορροφήσουν όχι μόνο τη βρωμιά, τον ιδρώτα και την υπερβολική λιπαρότητα, αλλά επίσης να αφαιρέσουν  ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Ένα βαμβάκι εμποτισμένο με το micellar δρα σαν μαγνήτης – προσελκύοντας όλες τις ακαθαρσίες, απορροφώντας τις, αφήνοντας το δέρμα πεντακάθαρο. Η φόρμουλα του προϊόντος δεν ερεθίζει, συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

2. Υγρά μαντηλάκια

Φροντίδα προσώπου χωρίς χρήση νερού
Αν και δεν καθαρίζουν το δέρμα, όπως το micellar, αλλά είναι απολύτως κατάλληλα  για να ανανεωθείς, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποτελεσματική αφαίρεση του  μακιγιάζ και όλες τις ακαθαρσίες. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, θρέφουν και αφήνουν στο δέρμα μια ευχάριστη μυρωδιά.

3. Αφρός καθαρισμού

Φροντίδα προσώπου χωρίς χρήση νερού
Τέλεια ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφαιρεί απαλά τις ακαθαρσίες και δεν ερεθίζει ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα. Αλλά δεν είναι κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ, η σύνθεση τους είναι πολύ ήπια.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλέξεις το σωστό make up, Προσπαθούμε να κρύψουμε τα σημάδια της κούρασης

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s