Τι λένε για σένα τα παπούτσια σου

Γνώριζες ότι τα παπούτσια αντανακλούν την προσωπικότητα σου; Δες και μόνο σου, τι λέει για σένα το αγαπημένο σου ζευγάρι παπουτσιών 🙂

1. Μπαλέρινες – λατρεύεις τη κλασική άνεση, είσαι πόλη τακτοπημένη και θε τα πάντα να έχεις υπό έλεγχο, είσαι πάντα προετιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, τίποτα δεν μπορεί να σε εκπλήξει! Είσαι ένα αξιόπιστο πρόσωπο και αξιόπιστη φίλη, οι άνθρωποι σε ρωτάνε συχνά για συμβουλές, επειδή δίνεις την εντύπωση σόφης και ορθολογικής.

2. Ψηλά τακούνια – είσαι φιλόδοξη, οργανωμένη, σ’ αρέσει να διατάζεις, είσαι εξερετική πολιμάχη, καταφέρνεις να βρεις την διέξοδο από οποιαδήποτε κατάσταση, είσαι σίγουρη και πεισματικά φτάνεις στον προορισμό.

3. Converse – είσαι χαλαρή και ήρεμη, είναι δύσκολο να σε τρελάνει κανείς, σ’ αρέσουν οι προκλήσεις, είσαι πρόθυμη να ανακαλύπτεις νέα πράγματα και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους.

4. Πλατφόρμες – έχεις πραγματικά καλλιτεχνική ψυχή, πειραματίζεις με το στυλ σου, είσαι θαρραλέα, δεν φοβάσαι να συνδυάζεις διαφορετικά χρώματα και υφάσματα, είσαι εξαιρετικά χαρούμενη, σπάνια θυμώνεις.

5. Αθλητικά – πιστεύεις στις επιπτώσεις της σκληρής δουλειάς, αναζητάς την ισορροπία στη ζωή σου, σ’ αρέσει η δράση, τον ελεύθερο χρόνο σου περνάς στους εξωτερικούς χώρους, είσαι εξαιρετικά ενεργή, έχεις πολύ θετική στάση προς τον κόσμο.

6. Γόβες – αγαπάς το παιχνίδι, είσαι αυθόρμητη και απολαμβάνεις το προσκήνιο, είσαι επίσης πολύ κοινωνική, αγαπάς τη μόδα και δεν βγαίνεις ποτέ από το σπίτι χωρίς αξεσουάρ μόδας ».

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s