Ο τρόπος για να μπερδεμένα μαλλιά

Με τα μπερδεμένα μαλλιά έχουν εξοικιωθεί οι περισσότερες από σας. Για τους περισσότερους κομμωτές είναι συνηθισμένη κατάσταση, το αντιλαμβάνουν καθημερινά στη δουλειά τους. Γιατί τα μαλλιά μπερδεύοντε μεταξύ τους; Πέρα από προφανή λόγο, καταστροφή μαλλιών με χημικές επεξεργασίες (βαφές) και “στολίσματος” (ίσιωμα, μπούκλες) ή την πλημμελή φροντίδα, τα μαλλιά μπορεί να είναι στεγνά και πορώδη από τη φύση τους. Υπάρχει επίσης ο ξηρός αέρας, άνεμος, παγετός, ήλιος.senso duo

Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποτρέψουμε;

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πορώδη μαλλιά μπλέκονται πιο εύκολα. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να γίνουν πιο ενυδατωμένα, λεία και πιο ενυδατωμένο το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό που θα είναι πολύ χρήσιμο, είναι το λάδωμα των μαλλιών, έλαια σιλικόνης και κοντίσιονερ (π.χ.. προσθήκη μηλόξυδου ή λεμονιού). Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε να μη τα τραβάμε κατά το χτένισμα. Κατ ‘αρχάς, να χωρίζουμε τα μαλλιά πολύ απαλά με τα δάχτυλά, και ξεκινώντας το χτένισμα από τις άκρες, προς το πάνω μέρος της κεφαλής.

Είναι σημαντικό, να μην το παρακάνετε με τα προϊόντα για styling μαλλιών που κολλούν τις τρίχες μεταξύ τους. Περιέχουν, επίσης αλκοόλ, το οποίο ξηραίνει περαιτέρω τα μαλλιά.

Διαβάστε επίσης: Η τριχόπτωση…, Πώς να αποφευχθεί η απώλεια μαλλι, Πώς να υποτάξεις τα ατίθασα μαλλιά

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s