Τα φυσικά έλαια

Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά, λόγω της εμπειρίας μου και των φιλενάδων μου, αποδυκνύεται ότι οι περισσότεροι συχνά αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τα φυσικά έλαια στα μαλλιά. Μάλλον επειδή είναι οι πιο διαδεδομένα από όλες τις bloggers που ασχολούνται μόνο με αυτό το θέμα και από πολλούς άλλους, όπως οι διαφημίσεις και άρθρα. Δεν ξέρω πότε συνέβη, αλλά ξαφνικά αποδείχθηκε ότι αν θέλετε να είστε της μόδας, πρέπει να λαδώνετε τα μαλλιά.

Στην αρχή της μόδας ήταν όλα αυτά τα έλαια που εισάγονται από χώρες , όπου το λάδωμα των μαλλιών ήδη καλλιεργείται olejki-do-pielegnacji-twarzy_image_width_330εδώ και αιώνες. Ωστόσο, γρήγορα αποδείχθηκε ότι ότι όχι απαραίτητα τα έλαια βοτάνων που λειτουργούν καλά σε παχιές, πυκνές και μελαχρινές γυναίκες, δεν είναι κατάλληλα για τον ευρωπαϊκό τύπο ομορδίας, που είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα.

Τότε ήρθε η μόδα για όλα τα είδη των φυσικών, οργανικών ελαίων. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη φήμη έχει το έλαιο Argan, και στη δεύτερη θέση το έλαιο καρύδας. Αλλά αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις ανάγκες των μαλλιών των γυναικών στην Ευρώπη; Όχι βέβαια. Αλλά χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό, πιο ελαφρύ. Δεν μπορούμε να περπατάμε στο δρόμο με τα μαλλιά που φαίνεται αρκετά λlipara και οι χρονοβόρες θεραπείες στο σπίτι κρατούν για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Γι ‘αυτό και η δουλειά μου είναι να βρω το καλύτερο διαθέσιμο στην αγορά έλαιο που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Μπρος!

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποφευχθεί η απώλεια μαλλι, Ο τρόπος για να μπερδεμένα μαλλιά

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s