Πώς να αποφευχθεί η απώλεια μαλλι

Πρώτον, θα πρέπει, αν είναι δυνατόν, να εξαλείψουμε το στρες και να προσπαθήσουμε να κοιμόμαστε αρκετή ώρα. Δεύτερον, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα, να σταματήσουμε το βάψιμο και τους σφιχτούς κόκους. Τρίτον, αντικατάσταση του απλού σαμπουάν, για κάποιο που εμποδίζει την απώλεια μαλλιών.senso duo

Και, επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το λεγόμενο. “τρίψιμο” δλδ τα υγρά κοντίσιονερ στο τριχωτό της κεφαλής. Το υγρό εφαρμόζουμε σε καθημερινή βάση για περίπου ένα μήνα, κάνοντας ένα απαλό μασάζ, το οποίο διεγείρει τους θύλακες των τριχών. Μια τέτοια θεραπεία μπορεί να κάνει θαύματα.

Και τελικά, ίσως το πιο σημαντικό, εσωτερικό θρέψιμο των μαλλιών! Μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα – δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει τπτ, ακόμη και το καλύτερο θρεπτικό μαλλιών που εφαρμόζεται στο εξωτερικό των μαλλιών.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε στη διατροφή μας τα ακόλουθα προϊόντα: άπαχο κρέας, φυτικά έλαια πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, φρούτα και λαχανικά που περιέχουν βήτα-καροτένιο, κουνουπίδι, μπρόκολο, κρεμμύδια, σκόρδο, μαγιά, φακές, ξηροί καρποί, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το σπανάκι, ζελέ και όλα τα λάχανα. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ανά διαστήματα τα συμπληρώματα, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. αποκαφιστούμ γρήγορη συμπλήρωση σε ελλειπής βιταμίνες και ανόργανα συστατικά”.

Διαβάστε επίσης: Η τριχόπτωση…

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s